Záver roka je najlepší v Bardejovských Kúpeľoch

16.11.2023 Bardejov

Atraktívne termíny v závere roka, spojené s lákavými zľavami, stoja za zvýšeným záujmom klientov o tohtoročné pobyty v Bardejovských Kúpeľoch, a.s. Pridajte sa aj vy v najbližších týždňoch k vlne záujmu o liečenie prinášajúce úľavu, eventové pobyty, alebo len tak o leňošenie vo wellness, či zábavu počas Štefánskej a dvoch Silvestrovských zábav pripravených v hoteloch Ozón a Alexander.

Ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková k tomu poznamenáva: ,,Zažívame najväčšiu vlnu záujmu našej klientely o pobyt v našich kúpeľoch za posledné štyri roky. Prispeli k tomu  prorastové opatrenia legislatívy, znížená DPH na reštauračné a hotelierske služby, zastropovanie cien energií, pretrvávanie poukážok pre zamestnancov a množstvo drobných vylepšení. V neposlednom rade tomu vďačíme aj našim vlastným investičným a marketingovým aktivitám, alebo možnosti poistencov vybrať si kúpele podľa vlastnej voľby.“

Na záver roka pripravili Bardejovské Kúpele atraktívne zľavy pobytov cez poisťovňu i pre samoplatcov.

Zľavy na pobyt wellness relax
Pacienti s indikáciou skupiny A od 23.10.2023 majú  pobyt v hoteli Mier bez doplatku v 1/2 izbe a poplatok za 1/1 izbu v hoteli Mier 15€/noc. Pacienti s indikáciou skupiny B od 2.11.2023: zľava 50% pre ubytovanie vo vedľajších budovách. Pre samoplatcov platí 15% zľava na pobyt wellness relax do vedľajších budov  /Viliek Fontána, Lujza, Diana, František, Lívia a Mier poskytujú kúpele zľavu 15% z pobytu wellness relax do 20.12.2023. Ceny začínajú od  75 €/noc. Zahŕňajú ubytovanie, plnú penziu (strava formou bufetu), 3 krát denne pitnú kúru a procedúry podľa počtu nocí, na 2 noci: 1 x klasická masáž, 1 x minerálny kúpeľ, 1 x parafínový obklad,...

Plesanie od Vianoc až do Nového roka

Bohaté Vianoce, Štefánska zábava a nezabudnuteľný Silvester čakajú návštevníkov na záver tohto roka. Navyše pri úhrade pobytu do 30. novembra 2023 majú klienti zľavu 5% z uvedených cien. Po covidových obmedzeniach minulých rokov si ľudia doprajú koncom roka výbornú zábavu spojenú s oddychom. Silvestrovské slávnostné večere budú v hotelových reštauráciách so živou hudbou, s fľašou vína a sektu, tombolou a fotobúdkou. Počas pobytu nebude chýbať ani Šarišský večer ľudových jedál so živou hudbou. Bardejovské Kúpele budú otvorené až do Silvestra a aj po Novom roku, vrátane služieb a wellness.

Pri silvestrovskom pobyte, ktorý môže trvať až šesť nocí, dostanú hostia tieto procedúry: 2x klasická masáž, 2x min. kúpeľ, 2x soľná jaskyňa, 2x rašelina, 2x inhalácie, 1x prísadový kúpeľ. Zľava pre deti od 6 do 15 rokov je 20 % a pre deti od 3 do 5,99 rokov je 50 %  z cenníkových cien. Deti do 3 rokov bez nároku na lôžko majú pobyt grátis. Detskú postieľku poskytnú na požiadanie bezplatne.

Začína sa Vianocami

Pobyt Vianoce 2023 v hoteli Ozón, v dňoch 23.až 28.decembra, začína od 485 EUR za 5 nocí na osobu. V cene je ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, plná penzia formou bufetov, Štedrovečerná večera, Štefanská zábava, neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón, darček a balíček procedúr. Podobný pobytový program  v hoteli Ozón je aj na Silvestra. Začína na sume 359 EUR za osobu a 3 noci a v cene je aj Silvestrovská  zábava. Druhý Silvester bude v hoteli Alexander, začína cenou 395 EUR za osobu a 3 noci.

Čím lákajú  Bardejovské Kúpele?

Do Bardejovských Kúpeľov sa chodí za zdravím, oddychom, relaxom, zábavou, poučením, históriou, turistikou, cyklistikou, dobrým jedlom, pitím, kúpaním a výnimočnými zážitkami. Ale i za kultúrno spoločenskými aktivitami. Bardejovské Kúpele sa však preslávili svojimi jedinečnými minerálnymi prameňmi. Spolu ich majú až 10 a tie vyvierajú na pomerne malej ploche vo vnútornom kúpeľnom území. Až  8 z nich je zavedených do krytej Kúpeľnej kolonády - jedinej svojho druhu na celom Slovensku, kde sa využívajú na vnútornú balneoterapiu formou pitných kúr. Bardejovská minerálna voda je prírodná-liečivá, slabo až stredne mineralizovaná, hydrogén uhličitanovo-chloridová, sodná, železitá uhličitá, studená, hypotonická, so zvýšeným obsahom kyseliny boritej. Pramene: Herkules, Hlavný, Lekársky, Alžbeta, Klára, Napoleon, Anna, Kolonádny, Alexander, František.

Rozsah kúpeľných a wellness služieb

Základné liečebné procedúry sú poskytované v špičkovo vybavenom Balneocentre, do ktorého je prístup spojovacími chodbami “v papučkách“ z troch hlavných kúpeľných hotelov - Ozón, Alžbeta a Alexander. V sezóne funguje aj vonkajšie kúpalisko. Najatraktívnejším zariadením je Wellness spa v hoteli Ozón s vodným a saunovým svetom. K dispozícii je i najstarší skanzen na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, kyslíková dráha, neďaleko je historické mesto BARDEJOV - pamiatka Unesco, hrad Zborov a mnohé iné atrakcie.

Viac informácií na : https://www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.sk,   www.visitbardejov.sk
 

Vyberte región